Vi er helt i mål!

Vi er helt i mål!

Efter en formidabel indsats af pigerne i Holstebro Håndbold, både indenfor og uden for banen, er der skabt ro om klubbens fortsatte eksistens, inden de afgørende oprykningskampe!
Holstebro Håndbold har således nået målet på 1,6 millioner kroner, takket være overvældende støtte fra både privatpersoner, lokale virksomheder og klubbens sponsorer.
Vi ønsker at takke alle, der har stået skulder ved skulder med os, i kampen for at undgå konkurs og sikre fortsat damehåndbold på højt plan i Nordvestjylland både på senior og ungdomsplan.
Bestyrelsesformand Kai Nielsen udtrykker sin store taknemmelighed over den massive opbakning fra klubben selv, erhvervslivet, private personer og ikke mindst klubbens sponsorer, der alle har udvist stor tro på damehåndbold på højt niveau i Nordvestjylland. Han takker især spillerne, der har været med til at få indsamlingen til at nå disse højder og har vist et stærkt ejerskab til Holstebro Håndbold.
"Vi er dybt taknemmelige for den utrolige støtte, vi har modtaget fra så mange sider," udtaler administrerende direktør Johnny Jensen. "Spillerne har ydet en særlig indsats, der har været med til at få indsamlingen til at nå disse højder, og som viser et stærkt ejerskab for håndboldens vilkår for eksistens."
Vi opfordrer nu alle til at bakke op om klubben og komme til den sidste hjemmekamp i Gråkjær Arena fredag den 21. april, hvor vi håber at slå publikumsrekorden, med fantastisk opbakning til slutspillets sidste hjemmekamp.
Holstebro Håndbolds værdier, Viljestyrke, Sammenhold og Vi tør - Vi gør, har været i spil på en særlig måde.
"Ord er blevet til handling for at nå dette mål, og klubben er utrolig ydmyg og taknemmelig over for den støtte, der er blevet ydet. Vi ønsker at takke alle, der har været med til at gøre dette muligt, og vi håber, at vores styrke og sammenhold vil fortsætte med at drive klubben fremad." Udtaler bestyrelsesformanden Kai Nielsen.
Vi ser frem til at fortsætte samarbejdet med sponsorer, erhvervsliv og private personer i Nordvestjylland og vil fortsætte med at arbejde hårdt for at fremme damehåndbolden i regionen