Vestforsyning

Vestforsyning er ny sponsor

Vestforsyning har i mange år været hovedsponsor i håndboldklubben TTH Holstebro. I de første år gjaldt sponsoratet dameholdet, men de senere år har sponsoratet dækket både dame- og herreholdet.

Fremover vil Vestforsyning ikke længere være hovedsponsor i TTH Holstebro. I stedet er der indgået en markedsføringsaftale med klubben, som er til gavn for både TTH Holstebro og Vestforsyning. Samtidig har Vestforsyning lavet en ny markedsføringsaftale med Holstebro Håndbold, så Vestforsyning fortsat også støtter damehåndbolden, som i mange år har været en del af Holstebros dna.

- Håndbolden er en god mulighed for profilering af blandt andet vores elsalg. Men undersøgelser af markedet har også vist, at vi er nødt til at sprede vores markedsføring lidt mere. Som lokalt forsyningsselskab vil vi gerne kigge på bredden og støtte op om flere forskellige tiltag. Det gør vi blandt andet via vores markedsføringsaftaler og Initiativpuljen, siger bestyrelsesformand i Vestforsyning Nils Ulrik Nielsen.

- Håndbolden er en vigtig sport for vores område. Den skaber arbejdspladser, fællesskab og glæde, og det tillægger vi stor værdi. Vi i Vestforsyning synes, at det er vigtigt, at Holstebro by og omegn har oplevelser og kultur, og derfor støtter vi flere forskellige initiativer, understreger Nils Ulrik Nielsen.

Nærmere målet

Direktør i Holstebro Håndbold, Bjarne Jakobsen, sætter stor pris på, at Vestforsyning har valgt at støtte damehåndbolden.

- Vi er utroligt taknemmelige for, at Vestforsyning har valgt at hjælpe os i vores nye setup. Det er en vigtig brik for os, at de har lyst til at være med, fordi det betyder, at vi er tættere på at komme i mål med vores økonomi. Omvendt håber vi, at vi kan være med til at eksponere Vestforsyning, så det bliver et godt samarbejde for begge parter, siger Bjarne Jakobsen.

Stadig med til at skabe tophåndbold i Holstebro

John Mikkelsen, direktør i TTH Holstebro er glad for, at Vestforsyning fortsat ønsker at være med på holdet.

- Vi er selvfølgelig kede af, at Vestforsyning ikke længere kan være hovedsponsor i klubben, men vi glæder os over, at det lokale forsyningsselskab stadig bakker betydeligt op om vores klub. Vestforsyning har i mange år været med til at udvikle TTH Holstebro og skabe tophåndbold i Nordvestjylland - Det skal de have ros for. Og det arbejde vil klubben fortsætte med, siger John Mikkelsen.

De nye markedsføringsaftaler træder i kraft pr. 1. juli 2020.