U20-landsholdsspiller til Holstebro Håndbold.

U20-landsholdsspiller til Holstebro Håndbold.

U20-landsholdsspiller til Holstebro Håndbold.
U20-landsholdsspiller Emma Skipper Jensen har skrevet under på en toårig aftale med Holstebro Håndbold. 20-årige Emma Skipper Jensen, der kommer fra en succesfuld sæson på ligaholdet i Silkeborg Voel, og netop er udtaget til VM med det danske U20 landshold, skifter til Holstebro Håndbold fra den kommende sæson.

Emma Skipper Jensen glæder sig til at tage det næste skridt i karrieren: – Jeg ser meget frem til at blive en del af Holstebro Håndbold. Det har haft stor betydning for mig, at der i Holstebro er et godt og professionelt træningsmiljø, da det er en forudsætning for, at jeg kan fortsætte min udvikling. Jeg håber på, at jeg kan spille mig til en stor rolle på holdet, og være med til at indfri klubbens målsætning for den kommende sæson siger Emma Skipper Jensen.

Cheftræner Søren Nørgaard er meget begejstret for aftalen: – Vi er meget galde for, at det er lykkedes at indgå en aftale med Emma. Emma er et stort talent, og en eftertragtet spiller, så vi er stolte over, at Emma har valgt projektet i Holstebro Håndbold. Jeg har meget store forventninger til Emma, der er god i begge ender af banen, og sammen med Nanna Rasmussen og Mathilde Hansen, kommer hun til at blive en del af en stærk stregtrio