Træningskamp i Gråkjær Arena

Træningskamp i Gråkjær Arena - COVID foranstaltninger

Holstebro Håndbold spiller tirsdag 11/8 kl 1900 træningskamp mod SønderjyskE i Gråkjær Arena.

Kampene er pt. underlagt en række restriktioner pga. COVID19.
Disse restriktioner fremgår af nedenstående dokumenter.
Vi har forsøgt at gøre adgangen mere smidig, ved at give tilskuerne adgang til at printe adgangssedlen (det indsatte billede i dette opslag) og udfylde formularen hjemmefra. 
Husk at udfylde en formular for hver tilskuer!

Øvrige praktiske oplysninger:

Tilskueren skal oplyse sine kontaktoplysninger på nedenstående sedler, med navn, mobil og e-mail. (evt. adresse, by). Der skal udfyldes en seddel pr. tilskuer.

Der er et reduceret antal tilskuerpladser, og man må kun opholde dig på det sæde, der er bestilt billet til. Det vil sige man må ikke tage eller gøre ophold andre steder. Ifølge de offentlige retningslinjer gælder det, at kun hver anden stol kan benyttes.

Ved ankomst til Gråkjær Arena skal man gå direkte til sit sæde, via trappetårn i E-hjørne for billetter i sektion F, og trappetårn i C-hjørne for billetter i sektion B.

Der vil ikke være mulighed for at snakke med spillere og trænere efter kampen, derfor opfordres gæster til at forlade Gråkjær Arena efter kampen.

Myndighedernes retningslinjer til afstandskrav generelt skal overholdes, husk at dette også gælder ved udgang fra Gråkjær Arena.

Der vil ikke være After Match og mulighed for autografskrivning efter kampen.

Der vil være sprit dispensere flere steder i Gråkjær Arena.

Gråkjær Arena åbner 1 time før kampstart. Gråkjær Arena lukkes ved kampstart, hvorefter det ikke er muligt at komme ind.

Det anbefales at man på sin smartphone installerer Smittestop App fra Sundhedsmyndighederne.