TO POINT TIL HJEMMEHOLDET OVER SKANDERBORG

Aftenens kamp blev indledt med nogle meget lange angreb, som hver gang endte med en scoring. Allerede efter små fire minutter fik Holstebros Isabella Farzekas en udvisning. I de to minutters undertal brændte Holstebro et skud, men Skanderborgs skud på det tomme mål endte dog med at gå forbi hjemmeholdets tomme mål. Så de to minutter gik med et mål til hvert hold. Herefter kom der to hurtige mål fra Skanderborg, hvilket fik Pether Krautmeyer til at tage en time-out efter kun syv minutter ved stillingen 4-6. De næste angreb blev lidt febrilske fra hjemmeholdets side og udeholdet kom foran med tre.

Så blev det Skanderborgs tur til at spille i undertal. De to minutter udnyttede Holstebro til at hente et enkelt mål. Halvvejs i første halvleg var stillingen 8-10. Holstebro havde skiftet målmand og Sara Kececi fik lidt bedre fat i målet. Desværre gjorde skanderborgmålmanden det samme.

I de næste minutter fik begge hold en spiller udvist af et dommerpar, som var meget opmærksomme på skub fra siden. De sidste ti minutter af halvlegen gik uden der var meget at skrive om. Stillingen var blevet 14-16. Dog skal lige nævnes et flot lob fra venstre fløj, Maje Edling og et fremragende underhåndsskud fra Andrea West. Ligesom Kececi tog endnu et straffekast.

Der skulle gå næsten to minutter før Skanderborg fik 2. halvlegs første scoring. Derefter fik Holstebro en scoring på straffe og en redning af Sara Kececi, hvilket fik tændt lidt op for tilskuerne og seks minutter inde i halvlegen havde hjemmeholdet fået udlignet til 17-17.

Sara Kececi tog endnu et starffekast hvilket gav muligheden for at Holstebro kunne komme foran. Desværre lykkedes det ikke og pludseligt var det Skanderborg, som var kommet foran med to igen.

Dommerne dømte ikke en eneste angrebsfejl, selvom der fra hjemmeholdets bænk synes at være flere muligheder. Men ”skub” blev stadig straffet med to minutter. Og i sådan en to minutters overtalssituation kom hjemmeholdet op på minus 1.

Skanderborg fik lov til at spille nogle meget lange angreb og det stressede hjemmeholdet, som brændte lidt for meget i angrebet. Med ti minutter tilbage af kampen var stillingen blevet 21-24.

Med syv minutter tilbage af kampen og en ny redning af Kececi kom hjemmeholdet op på minus 1 igen. Skanderborg var i undertal. Skanderborg bænken tog en time-out. Det lykkedes dog for Holstebro at både udligne og bringe sig foran med 26-25 med fire minutter tilbage af kampen. Det fik Skanderborg til at tage endnu en time-out, hvorefter de gik over til at spille syv mod seks. Efter endnu et langt Skanderborgangreb reddede Kececi igen. Desværre fik vi ikke endnu en scoring i den anden ende. To minutter før tid blev stillingen 26-26.

Med 30 sekunder tilbage af kampen tabte Skanderborg bolden, som hurtigt blev kastet ned i et tomt skanderborgmål til 27-26.

I de sidste sekunder lykkedes det ikke Skanderborg at score. Så de to point blev i Holstebro. Og Man må sige at pigerne fra Holstebro forstår at skabe spænding for alle pengene. Og det må give et gevaldigt skud selvtillid.

Kampens spiller blev Jenny Carlson, som også blev kampens topscorer med syv mål.