Tea Hein forlænger kontrakt (1)

Tea Thomassen Hein og Holstebro Håndbold forlænger samarbejdet.

Tea Thomassen Hein og Holstebro Håndbold forlænger samarbejdet.
Den 20-årige lokale playmaker, der har fået hele sin håndboldopvækst i Mejdal og Holstebro, har været en af de store profiler for Holstebro Håndbold de seneste sæsoner.
Tea Thomassen Hein er glad for kontraktforlængelsen:
– Jeg føler mig rigtig godt tilpas i klubben. Jeg trives både på og udenfor banen, og føler mig meget tryg i miljøet, hvor jeg virkelig værdsætter menneskerne i og omkring Holstebro Håndbold. Jeg er stolt af at være ”Made in Holstebro”, og jeg drømmer om at være med til at spille Holstebro Håndbold tilbage i håndboldligaen.
Vi har jagtet oprykningen i flere sæsoner, og det er en målsætning der skal indfries i den kommende sæson, og det motiverer mig utrolig meget, siger Tea Thomassen Hein.
Cheftræner Søren Nørgaard er meget glad for forlængelsen med Tea Thomassen Hein, som er et stort aktiv i klubben.
– Tea har ikke bare vist, at hun er en god håndboldspiller, der tør at tage ansvar. Hun har også rigtig mange andre gode kvaliteter. Hun spiller på et stabilt, godt niveau, og det er altid en sikker indsats, man får fra hendes side. Derudover er Tea en rigtig klog håndboldspiller, som ikke kun gør sig selv god, men hun spiller også sine holdkammerater bedre. Tea er en rigtig vigtig spiller for os, og hun har det helt rigtige værdisæt, og er en stærk kulturbærer