Sportschef i Holstebro Håndbold

Sportschef i Holstebro Håndbold

Holstebro Håndbold er glade for at kunne præsentere Jens Ole Mathiesen, der tiltræder stillingen som klubbens sportschef. Den 58 årige familiefar har et særdeles omfattende CV

i sportens verden. Jens Ole har en fortid som elitesvømmer, volleyballspiller på divisionsniveau, og ikke mindst 422 divisionskampe som håndboldspiller.
Dertil kommer en landsholdskarriere indenfor skydesport, samt et dansk mesterskab indenfor motorsport. Slutteligt har Jens Ole med få års pause været håndboldtræner siden 1980.

I 2015 blev Jens Ole tilbudt en plads i den daværende FC Midtjyllands bestyrelse, hvor han senere var med i overgangen til det vi i dag kender som Herning Ikast Håndbold.
I sidstnævnte indgik Jens Ole i bestyrelsen og i ejerkredsen, indtil han udtrådte for at hellige sig arbejdet i Holstebro Håndbold.

Den samme drift, som har drevet Jens Ole i sportens verden, har drevet Jens Ole i erhvervslivet. Han blev allerede som 18 årig selvstændig vognmand, og har siden indgået i ledelse og ejerskab af flere nationale og multinationale virksomheder.
Jens Ole er indbegrebet af en iværksætter, der elsker at sætte ting i gang og se det udvikle sig. Det er blandt andet denne drift, som har fået Jens Ole til at melde sig under fanerne i Holstebro Håndbold.

Jens Ole har den rigtige menneskelige profil og samtidigt den nødvendige holdning som elite menneske, der ikke har det godt med begrebet at ”blive nummer 2”.