Sara Kececi forlænger kontrakten

Sara Kececi forlænger kontrakten

Sara Kececi forlænger med Holstebro Håndbold.
Det vrimler med gode nyheder om forlængelser i øjeblikket, og det er ikke slut endnu. Vores karismatiske målvogter Sara Kececi, forlænger kontrakten med tre år. Vi er super stolte af, at én af vores mest rutinerede spillere har valgt at blive i Holstebro.  

Kececi er en af ligaens bedste målvogtere med en gennemsnitlig redningsprocent på 41 %. Hun er i gang med sin 3. sæson for Holstebro, og nu har hun sat sin underskrift på tre år mere. Kececi er en karismatisk målvogter med sin helt egen unikke stil. Udover at spille håndbold, er hun ved at færdiggøre sin kandidat i Jura og arbejder for hendes personlige sponsor, Smith Knudsen Advokatfirma.

Sara Kececi fortæller selv: "Jeg er utrolig glad for at være i klubben. Vi er i gang med at bygge et nyt og spændende projekt op, og jeg er glad og stolt over, at kunne være med til at sætte mit præg på den kultur, vi som hold, er i gang med at skabe. Jeg trives rent sportsligt, hvor jeg synes, jeg får det optimale ud af de minutter jeg får. Derudover er jeg enormt glad for mit arbejde ved Smith Knudsen Advokatfirma, hvilket også er en af de klare årsager til, at jeg har valgt at forlænge min kontrakt med 3 år."