Pia

Ny spiller i truppen

Holstebro Håndbold kunne i sidste uge annoncere at venstrefløjen blev suppleret med en ny spiller. I denne uge er det højrefløjen, som bliver suppleret med en ny spiller.
Spilleren er den 19 årige norske Pia Gundersen, som er opflasket med håndbold af faderen, som selv har spillet og nu er træner for det lokale hold fra Grane Arendal.
Grane Arendal holdet som Pia i den forgange sæson var med til spille op i 1. division, før hun skiftede til Larvik. Hun nåede at spille to kampe for Larvik, men hun nåede ikke at underskrive en kontrakt, før Corona krisen satte en stopper for sæsonen.
Planen var at underskrive kontrakten og fortsætte i Larvik, men Pether Krautmeyers telefonopkald fik hende overbevist om, at hun skulle til Danmark.

Det kom ud af det blå, siger Pia og fortsætter: Jeg blev meget overrasket, men på en positiv måde. Det er vældigt spændende og jeg ser frem til at kunne rejse derned, når grænserne åbner. Det bliver noget helt nyt for mig, at leve som semi-professionel, og spille i en liga hvor niveauet er højere end i eliteserien i Norge. Jeg får noget at leve op til.
Jeg har altid drømt om dette, og nu går drømmen i opfyldelse!