Optakt til Skanderborg kampen

Optakt til Skanderborg kampen

KOM I GRÅKJÆR ARENA OG STØT PIGERNE MOD SKANDERBORG

Holstebro Håndbold møder i aften Skanderborg Håndbold i en kamp, hvor der står to meget vigtige point på spil. Vigtige point fordi Skanderborg vil være et af de hold, som Holstebro forventeligt skal kæmpe med i den nederste halvdel af kvindeligaen. I søndags kom der et point på kontoen mod NFH, som der måske ikke var kalkuleret med og pigerne fra Holstebro skal følge op på den flotte fight fra denne kamp.

Holdet har vist fin fight mod hold som Esbjerg og Odense, men er også faldet lidt igennem mod Randers og Horsens. Så hvad kan vi forvente os i aften?

Ditte Vind fortæller: ”Jeg ved ikke ved om det var en trodsreaktion, der gav det uafgjorte resultat mod NFH, men holdet var opsatte på at vise gejst og fight efter kampen mod Horsens, hvor det manglede. Og det giver bare noget glæde og en fed stemning i omklædningsrummet efter at være kommet tilbage af flere omgange.” Ligeledes fortæller hun: ”Jeg ved ikke hvad tilskuerne kan forvente i kampen mod Skanderborg. Men det bliver en svær kamp mod et godt hold, der ligesom os har spillet tæt op mod topholdene. Skanderborg er et godt hold, hvor mange byder ind.”

Ditte Vind håber, at der kommer mange tilskuere til kampen: ”Mit hold og jeg er et ungt hold. Og g vi gør det bedste vi kan. Og så håber jeg på en masse tilskuere. For vi har brug for al den hjælp vi kan få.”

Så spring ”Vild med dans” over på TV2 og kom ud at se pigerne fra Holstebro Håndbold kæmpe sig til sejr over Skanderborg.