Nyt bestyrelsesmedlem

Nyt bestyrelsesmedlem

Lone Nørgård Holst-Hansen tiltræder bestyrelsen i Holstebro Håndbold
Holstebro Håndbold er glade for at meddele, at Lone Nørgård Holst-Hansen tiltræder bestyrelsen som nyt medlem. Lone tiltræder i en tid, hvor klubben står over for udfordringer og kriser, og hun er klar til at bidrage med sine kompetencer og erfaringer for at støtte op om klubben.
Lone Nørgård Holst-Hansen udtaler: "Det er vigtigt at støtte op og bidrage på flere plan, når en klub er i krise. For at kunne gøre en forskel, skal der ydes en indsats, og det er netop det, jeg har tilbudt Holstebro Håndbolds bestyrelse. Jeg har nogle kompetencer, som jeg har tilbudt klubben, herunder fokus på vækst og stabilisering, så næste sæson bliver mere tryg for klubben og især for spillere og sponsorer. Jeg indtræder med mit engagement og mine erfaringer som et supplement til den eksisterende bestyrelse."
Bestyrelsesformanden for Holstebro Håndbold Kai Nielsen udtaler: "Lones indtræden i bestyrelsen er vigtig for klubben, da en ekstra kompetencestol nu bliver sat til bordet. Det er en samlet bestyrelse, der byder Lone velkommen, og vi ser frem til at arbejde sammen om at løse de udfordringer, klubben står over for."
Lone Nørgård Holst-Hansen er en erfaren erhvervsleder med mange års erfaring i ledelse og strategisk udvikling. Hendes kompetencer vil være til gavn for Holstebro Håndbolds bestyrelse, og vi glæder os til at se, hvad det kommende samarbejde vil føre til.