Ny Liga24 spiller

Ny Liga24 spiller

Ny Liga24 spiller

Holstebro Håndbold har netop annonceret vores ”Liga 24” projekt, som skal tilknytte unge talenter i vore talentmiljø. Klubben varslede samtidigt at vi i den kommende tid vil præsentere de talenter, som har underskrevet en 2 årig ungdomskontrakt.

Den næste af disse talenter vi præsenterer, er den 17 årige playmaker Mathilde Høy Troelsen.

Mathilde udtaler:
Efter flere sæsoner i det midtjyske i et godt træningsmiljø og med nogle store håndboldoplevelser, først i Bording og siden i Herning-Ikast, har jeg valgt at vende tilbage til Holstebro, for at blive en del af er rigtigt spændende projekt i et træningsmiljø, som ser meget lovende ud. Jeg trives godt med at sætte mig mål og være en del af et miljø med god intensitet, krav og konkurrence, og så tror jeg på, at det kan blive en god overgang fra ungdoms- til seniorhåndbold. Samtidigt er træningen tilrettelagt, så det er muligt at få en hverdag, hvor håndbold og skole hænger godt sammen. Fx er træningsfaciliteterne lige ved hånden, så det er let at komme til at træne både før og efter skole.

Jeg ser virkelig frem til at blive en del af Holstebro Håndbold og være med i et lokalt projekt, der kræver at vi står sammen og tager ansvar