Ny hovedsponsor

Sparekassen Danmark er ny hovedsponsor i Holstebro Håndbold

Det er med stor glæde vi kan offentliggøre, Sparekassen Danmark som ny hovedsponsor for Holstebro Håndbold i de kommende 3 år!

Vi ser frem til et fantastisk samarbejde med Sparekassen Danmark. Med deres støtte kan vi fortsætte med at udvikle os og nå nye højder på banen!

I Sparekassen Danmark er det vigtigt for os at støtte de lokale initiativer, der gør lokalsamfundene til gode steder at bo og arbejde. Det kommer både vores kunder, medarbejdere og sparekassen selv til gavn og glæde. Derfor er vi stolte af at være ny hovedsponsor for Holstebro Håndbold, siger Ole Reindahl Jahnsen, der er direktør for sparekassens Region Vest.

Sparekassen Danmark er kendt som ildsjæle, der gør en forskel i lokalsamfundet, og vi er begejstrede for at have dem som vores hovedsponsor. Deres støtte vil ikke kun hjælpe os med at forbedre vores sportslige præstationer, men også bidrage til udviklingen af lokalidrætten i Holstebro og omegn.

Vi vil gerne takke Sparekassen Danmark for deres tillid og engagement i vores klub. Sammen vil vi skabe en spændende og succesfuld fremtid for Holstebro Håndbold!

Vi ser frem til at arbejde tæt sammen med den nye hovedsponsor.

Tak for støtten!