Liga 24 stregspiller skriver kontrakt

Liga 24 stregspiller skriver kontrakt

Liga 24 stregspiller skriver kontrakt
Holstebro Håndbold har netop annonceret vores ”Liga 24” projekt, som skal tilknytte unge talenter i vore talentmiljø. Klubben varslede samtidigt at vi i den kommende tid vil præsentere de talenter, som har underskrevet en 2 årig ungdomskontrakt.

Den næste af disse talenter vi præsenterer, er den 18 årige stregspiller Camilla Vinding Pedersen.

Camilla udtaler:
I 9. klasse valgte jeg at satse på håndbolden, og pendlede derfor frem og tilbage til Holstebro. Efterfølgende har jeg kunne kombinere 10. klasse på efterskolen Lægaarden og gymnasietiden i Holstebro med håndbolden. Det har været en fantastisk tid.
Træningsmiljøet og menneskene omkring mig har gjort, at jeg er faldet rigtig godt til. Jeg er er derfor glad for nu, at få muligheden for at bygge et ekstra lag på min udvikling som håndboldspiller, og derved opnå et af mine mål, som er at blive en fast del af ligatruppen.

Klubben tiltrak mig for 4 år siden, og har ikke skuffet på et eneste punkt. De har hjulpet mig en del, også med den dejlige familie jeg er blevet tilknyttet igennem Tryghavn, da min egen familie ikke altid er indenfor rækkevidde. Jeg ser frem til de næste to sæsoner, med forhåbentlig en masse gode oplevelser.