Landsholdsspiller skifter til Holstebro Håndbold på en 2-årig aftale

Landsholdsspiller skifter til Holstebro Håndbold på en 2-årig aftale

Fra den kommende sæson bliver liga- og landsholdsspiller Leonora Demaj en del af truppen hos Holstebro Håndbold. Leonora har repræsenteret flere danske ligahold, og er samtidig en profil på Kosovos landshold. Bojsen Biler bliver personlig sponsor for Leonora Demaj, og har dermed muliggjort, at kunne tiltrække endnu en spiller med ligaerfaring til den kommende sæson. Den lokale opbakning er essentiel for vores forhåbning om, igen at kunne spille med i landets bedste række.

Leonora Demaj ser frem til at blive en del af Holstebro Håndbold: – Jeg glæder mig til at blive en del af Holstebro Håndbold. Efter flere år i ligaen, tror jeg på at Holstebro Håndbold er det helt rigtige sted for mig at fortsætte min udvikling. Det har været afgørende for min beslutning, at der I Holstebro er et professionelt setup, og en ambitiøs målsætning, som jeg med en afgørende rolle på holdet, kan være med til at indfri. Jeg har haft en rigtig god dialog med cheftræner Søren Nørgaard, og jeg ser meget frem til det kommende samarbejde.

Søren Nørgaard er glad for aftalen, og mener at klubben har lavet en fantastisk signing : – Jeg synes, det er et kæmpe scoop at få en spiller af Leonoras kaliber til klubben. Det viser, at vores position og projekt som helhed bliver blåstemplet, når en profil som Leonora vælger at kigge vores vej. Leonora er en alsidig spiller, som med sin fart, gennembrudsstyrke og skud fra distancen vil komme til at gøre ondt på rigtig mange modstandere. I Leonora får vi en spiller der besidder noget x-factor, som på egen hånd kan afgøre håndboldkampe, hvorfor hun bliver en kæmpe gevinst for holdet i de kommende sæsoner.