Indsamling 2

Støtte indsamling

Vi er blevet rigtigt godt modtaget af erhvervslivet i Holstebro, og har fået mange fine sponsorater og samarbejdsaftaler i hus. Vi er specielt glade for, at en god del af de sponsorer som støtter TTH Holstebro, også kigger i vores retning.
Det er imidlertid ingen hemmelighed, at den lidt sene udtræden fra TTH Holstebro, betyder vi er meget sent ude i forhold til at kunne finde en eller flere hovedsponsorer.
Derfor appellerer vi nu til fans, erhvervsliv og alle andre, som elsker håndbold, om at give os en håndsrækning til at komme helt i mål med budgettet. Samtidigt vil det indsamlede beløb afbøde lidt af de forventede effekter af COVID19, som begrænser vores tilskuerantal.
Vores håb er at kunne indsamle et beløb, som svarer til et hovedsponsorat i Holstebro Håndbold. Et ambitiøst, men realistisk mål, set i forhold til andre ligaklubbers indsamlinger.
Du kan støtte os gennem en af tre standard støttebeløb til hhv. 250 kr., 500 kr., eller 1000 kr. disse udløser hhv.1, 2 og 4 billetter til en hjemmekamp i den kommende sæson. Du kan selvfølgelig også støtte med et valgfrit beløb.
Støttebeløbet kan indbetales via mobilepay 223344 eller via bankoverførsel på konto: 7600-0004166732. husk at angive navn og mobilnr, eller om du ønsker anonymitet.
(Mobilnr skal bruges til fremsendelse af kode til download af evt. fribilletter)
Vi er allerede over 30.000,- kr.