Hylleberg forlænger kontrakt

Hylleberg forlænger kontrakt

Mathilde Hylleberg har forlænget sin kontrakt med Holstebro Håndbold, så den nu løber til sommeren 2026.

Den 24-årige lokale profil, der har haft størstedelen af sin håndboldopvækst i Holstebro, har de seneste sæsoner været en af nøglefigurerne på det unge Holstebro Håndbold mandskab.

Holstebro Håndbold-direktør Johnny Jensen er både glad og stolt over at kunne forlænge med en af klubbens egne:

– Det er fantastisk at kunne forlænge med en lokal profil. Mathilde er en erfaren spiller i en ung talentfuld trup. Forlængelsen er vigtig for både de unge spillere og holdets udvikling, hvor der dels skal skabes resultater samtidig med, at potentialet hos holdets unge spillere skal forløses. Forlængelsen vidner også om, at Mathilde i den grad tror på projektet og det nye sportslige set up, hvor nuværende assistenttræner Søren Nørgaard fra næste sæson skal stå i spidsen for holdet.  

Netop det nye sportslige set up spiller en særlig rolle for Mathilde Hylleberg, og hun er meget glad for at forlænge sin kontrakt:

–Jeg føler mig rigtig godt tilpas i klubben. Derudover har det også haft en positiv betydning, at der sker forandringer i det sportslige set up, hvilket jeg ser meget frem til. så jeg kan fortsætte min udvikling i de trygge rammer, der er i Holstebro Håndbold, siger Mathilde Hylleberg.

Fra den kommende cheftræners side er der også begejstring at spore:

– På holdets og klubbens vegne er jeg meget glad for, at Mathilde har valgt at fortsætte i Holstebro Håndbold. Mathilde er en vigtig spiller for os, der med sin erfaring og menneskelige egenskaber passer rigtig godt ind i den trup vi er ved at sammensætte. Mathilde Hylleberg og Holstebro Håndbold er derfor et rigtigt godt match, siger Søren Nørgaard.