hummel og Sport24 forlænger sponsorat

hummel og Sport24 forlænger sponsorat

Holstebro Håndbold er meget stolte over at kunne meddele, at hummel og Sport24 i Holstebro har valgt forlænge deres sponsorat for de næste tre år.

Holstebro Håndbold med moderklubben HH90 og Holstebro Cup har igennem næsten 2 årtier samarbejdet med butikken her og hummel, uanset hvilken facadeskilt vi har haft på døren, og det er noget vi er stolte af. Vi ønsker at have langvarige samarbejder og relationer med vores klubber. Vi er med klubberne i både op- og nedrykninger udtaler klubansvarlig Lasse Pedersen fra Sport24 Holstebro.

Vi har forlænget samarbejdet og vores sponsoraftale med klubben fordi vi syntes klubben gør det godt. Klubben har en velfungerende ungdomsafdeling, hvor både bredde og elitesatsninger går hånd i hånd, og der er en god frivillig opbakning blandt forældrene. Desuden syntes vi, at klubben har gjort et fremragende arbejde med at stabilisere dameholdet efter nedrykningen, og det gode arbejde resulterer i at holdet ligger i den gode ende af tabellen i 1. div.

Sport24 Holstebro og Holstebro Håndbold samarbejder med det danske sportsmærke hummel, som også har været med på rejsen i næsten 2 årtier. Karsten Heilskov Pedersen fra hummel udtaler sig om den nye aftale: ”hummel er og har været glade for samarbejdet med Holstebro Håndbold og Sport24 Holstebro, og vi er med i aftalen, fordi vi ser Holstebro Håndbold som en ønskesamarbejdspartner med en bred vifte af aktiviteter. En velfungerende moderklub, en eliteafdeling og et stort håndboldstævne, hvor hummels bredde Teamsport produktprogram kan udfolde sig.”

Vi ser frem til at fortsætte det gode og tætte samarbejde.

Tak for støtten!