Holstebro Håndbolds skadessituation

Holstebro Håndbolds skadessituation

Holstebro Håndbolds skadessituation.
Ledelsen i Holstebro Håndbold har behov for at oplyse fans, følgere, sponsorer og samarbejdspartnere om den nuværende situation i klubben. Dette gøres med ønsket om, at den debat - og til tider hårde kritik, som holdet og ledelsen får i de offentlige medier, i det mindste sker på et oplyst grundlag.
Holdet har pt. følgende spillere på skadeslisten:
• Josefine Dragenberg, skal opereres primo november for en skade i albuen, og skal herefter have minimum 10 ugers pause.
• Isabella Fazekas, er blevet opereret i knæet og selv om hun viser gode fremskridt, er det næppe realistisk at hun når at blive klar i denne sæson.
• Jenny Karlson har en rygskade, og kæmper for at blive klar indenfor få uger, men intet er sikkert endnu.
• Lærke Christensen er under genoptræning efter en knæskade, hendes tilbagekomst er endnu usikker, selvom også hun viser gode takter.
• Camilla Pytlick har netop startet løbetræningen efter hendes langvarige skade i akkillessenen – hendes prognose er fortsat ukendt.
• Sara Kececi, vores erfarne målvogter, er under genoptræning efter en alvorlig skulderskade – hendes prognose er ukendt.
Med baggrund i ovenstående skadesliste, har vores unge U19 spillere fået en hård opstart, hvor de slider og kæmper i hver eneste kamp, men erfaring kommer ikke over natten.
Ledelsen har i takt med skadeslisten blev længere, ledt med lys og lygte efter løsninger, som dels ligger indenfor økonomisk rækkevidde og ikke mindst løsninger som giver reel forstærkning.
I den forbindelse fik vi tilbuddet om at leje Olivia Simonsen i HIH, men denne plan måtte opgives kort før Olivias første kamp for Holstebro, pga. et Corona udbrud i HIH – der således ikke ønskede at udleje Olivia i den nye situation.
Arbejdet med at finde forstærkninger til holdet fortsætter imidlertid, men markedet er svært og der er generelt mangel på spillere. Holstebro Håndbold håber på at finde en til to spillere, der skal hjælpe os gennem de sidste kampe før jul og forstærke os i det forår, som med flere af de nu skadede spillere tilbage på holdet, skal give os point nok til at blive i ligaen.
Samtidigt er vi gang med at forhandle kontraktforlængelser med spillere i truppen.
Holstebro Håndbold vil gerne appellere til, at vores trofaste publikum kommer i Arenaen og støtter pigerne i de kommende kampe. Vi opsøger heldet med hårdt arbejde – kom og støt os!