Holstebro Håndbold ude af Santander Cup

Så fik Holstebro Håndbold også en kamp i Santander Cup på hjemmebane. Gæsterne var fra Aarhus United. Før kampen var der god stemning og gejst blandt både spillere og trænere. Og der var blomster til debutant, Tea Hein.

Kampen startede hektisk og der stod 3-3 inden der var spillet fem minutter. Og da havde Ditte Vind ellers taget to oplagte chancer og et straffekast.

Holstebro Håndbold havde været foran med 3-1. Pether Krautmeyer dirigerede ivrigt fra sidelinjen. Men Aarhus United kom foran med en enkelt, hvilket fik Krautmeyer til at tage en time-out. Efter ti minutter var Aarhus dog kommet på 3-7 inden Holstebro Håndbold igen fik scoret et mål. I denne periode kom der mange gode indspil til stregen, men der manglede den sidste skarphed og heldet var heller ikke med hjemmeholdet. Således var der også gode skud fra bagspillerne, som ramte træværket. Kun Camilla Pytlick formåede at score. Heldigvis fortsatte Ditte Vind sit gode spil i målet. Efter omkring tyve minutters spil fik Holstebro to udvisninger. Den første var tvivlsom og svært at se udefra, mens den anden var efter en forkert udskiftning og blev dømt fra dommerbordet. Alligevel formåede Holstebro Håndbold at reducere til 8-10 i denne undertalssituation.

Da der manglede under et minut af første halvleg, fik Aarhus en udvisning og hjemmeholdet havde mulighed for endnu en reducering. Denne chance mislykkedes desværre og ydermere fik Aarhus et sidste mål med bare to sekunder tilbage af halvlegen til stillingen 11-14.

Efter pausen startede hjemmeholdet igen febrilsk op og blot tre minutter inde i halvlegen tog Krautmeyer sin anden time-out. Da havde Aarhus bragt sig foran med fire. Og det hjalp lige at få de sidste aftaler på plads. Vi fik i hvert fald en scoring i det efterfølgende angreb. Herefter kom endnu et par angreb, hvor der ikke skete noget, men heldigvis var Aarhus lige så uskarpe. De holdt dog deres 4-måls føring.

Midt i halvlegen tog Krautmeyer sin sidste time-out. Da var Aarhus kommet foran med seks mål. Time-outen blev brugt på at bytte godt og grundigt rundt på spillerne. Ind kom også Sara Kececi på målet og holdet gik over til at spille syv mod seks. Faren ved dette spil er at spildte chancer hurtigt kan omsættes til mål i den anden ende. Og med små ti minutter tilbage var hjemmeholdet bagud med ti mål 15-25

Der blev taget alt for mange forhastede og forkerte beslutninger og for mange bolde blev smidt for hurtigt væk, når de var kommet på hjemmeholdets hænder.

Dommerne tillod Aarhus nogle meget lange angreb til stor frustration for både bænken og tilskuerne. Til slut fik Holstebro Håndbold lov til at score kampens sidste to mål til slutresultatet 18-26.

Denne kamp blev altså endestationen for Holstebro Håndbold i dette års Santander Cup. Så nu kan der være fuld fokus på Bambusa Kvindeligaen.