Holstebro Håndbold henter målmandstalent til Liga24 truppen

Holstebro Håndbold henter målmandstalent til Liga24 truppen

Holstebro Håndbold har tidligere annonceret vores ”Liga 24” projekt, som skal tilknytte unge talenter i vore talentmiljø. Klubben varslede samtidigt at vi i den kommende tid vil præsentere de talenter, som har underskrevet en kontrakt.

Den næste af disse talenter vi præsenterer, er den 17 årige målvogter Anne Christine Amdisen Bossen, i daglig tale ”AC”, som har underskrevet en 3-årig kontrakt med Holstebro Håndbold.

Anne Christine er en rigtig spændende, ung og talentfuld målvogter, som har en god bevægelse, spilforståelse samt gode udkast fra målet. Vi glæder os til at se hende i vores miljø, hvor vi tror på at hun kan lægge flere lag på sit håndboldspil og om nogle år blive den næste ligaspiller hos Holstebro håndbold.

Anne Christine udtaler:
Jeg har valgt at flytte til Holstebro, fordi de har et vildt fedt trænings set-up, jeg føler passer til mig. Jeg glæder mig utrolig meget til at være en del af det nye træningsprojekt, og jeg tror på at det kan blive en god overgang fra ungdoms- til seniorhåndbold for mig.
I mine dialoger med Holstebro har det været tydeligt, at de vil mig og min udvikling som håndboldspiller, og det har været betydningsfuldt ift. mit valg.
Jeg har været rigtig glad for min tid i HIH, som jeg har tilbragt mine forrige sæsoner i. Det har været lærerigt og jeg har udviklet mig meget. Jeg har fået masser af tillid og støtte fra klubben og trænere, hvilket også har gjort min tid i HIH så betydningsfuld for mig.
De sidste par måneder har jeg været så heldig at kunne være i Ringkøbing, og prøve at snuse til hvordan det er at være seniorspiller, og det er mit mål på sigt at være en fast del af ligaen i Holstebro Håndbold som seniorspiller. I Holstebro Håndbold er der et rigtig godt miljø med virkelig mange dygtigere spillere og trænere, og derfor tror jeg at Holstebro er klubben, hvor jeg kan opfylde mine mål for fremtiden og at Holstebro Håndbold i det hele taget er det rigtige sted for mig.