Holstebro Håndbold henter 17 årig stregspiller

Holstebro Håndbold henter 17 årig stregspiller

Holstebro Håndbold har netop annonceret vores ”Liga 24” projekt, som skal tilknytte unge talenter i vore talentmiljø. Klubben varslede samtidigt at vi i den kommende uge vil præsentere de talenter, som har underskrevet en 2 årig ungdomskontrakt.
Den første af disse talenter er den 17 årige stregspiller Nanna Rasmussen.

Nanna udtaler:
Først og fremmest glæder jeg mig meget til at spille for Holstebro Håndbold.
Jeg mener at klubben kan være med til at udvikle mig meget som håndboldspiller, men også som person, da jeg kun er 17 år gammel.

Jeg er forberedt på, at det bliver svært at gå fra U17 til liganiveau. Jeg er ung, og skal bare suge til mig fra de dygtige spillere i Holstebro.

Jeg ved at klubben har et rigtigt godt miljø, og det glæder jeg mig til at komme hjem og være en del af. Jeg er fra Holstebro og går lige nu i 1G på HHX i Holstebro.

Jeg har i de sidste par sæsoner spillet for HIH, og har været glad for det. På trods af det, så tror jeg også, at det er det rigtige for mig at komme til Holstebro Håndbold.

Der er flere årsager til mit skifte. Dels så giver det god mening for mig som håndboldspiller, og dels bor jeg i Holstebro, så alting med træning og skole bliver meget lettere.
Det har også været vigtigt for mig, at Pether har troet på mig, og jeg glæder mig til at fortsætte min udvikling i klubben.