Ditte Vind stopper i Holstebro Håndbold til sommer

Ditte Vind stopper i Holstebro Håndbold til sommer

Ditte Vind benytter sig af klausul og stopper i Holstebro Håndbold til sommer.
Ditte Vind stopper i Holstebro Håndbold til sommer 2021, efter hun har valgt at benytte sig af en klausul i hendes kontrakt. Klausulen gør det muligt for hende at opsige kontrakten, som ellers også var gældende for sæsonen 2021-2022.

Ditte Vind kom til TTH i 2019 fra Aarhus United, hvor hun ønskede at bygge på og udvikle sit målmandsspil i samarbejde med målmandstræner Michael Bruun. 
Den stærkt spillende målvogter, har i mange kampe været en solid sidste skanse.

I sidste års final 4 beviste Ditte, at hun har international klasse og i denne sæson har et solidt forsvar foran Ditte, medført at Ditte har løftet niveauet endnu mere. Dette har medført at Ditte nu to gange har indgået på rundens hold og senest er blevet udpeget som rundens spiller. Endvidere har hun en foreløbig 4. plads over redningsprocenter i ligaen.
Ditte Vind har en stor personlighed, fight, udstråling og fantastisk vindermentalitet.

Ditte Vind udtaler:
Jeg har været så glad for at få muligheden for, at spille for TTH og Holstebro Håndbold. Stor tak til alle i TTH og Holstebro Håndbold for at tage imod mig og min personlighed med åbne arme. Det har været en fornøjelse at bo i en ægte håndbold by og være med til at sætte mit præg på den nye klub såvel som den gamle. Tak, fordi I har accepteret mig og givet mig muligheden for at bygge på mit spil. Tak til fansene, min Tryg Havn-familie, kontoret og den by, jeg har kaldt mit hjem i to år. Jeg føler mig rustet og klar til nye eventyr takket være jer. MANGE, MANGE TAK

Det er med stort vemod og respekt, at vi siger farvel til Ditte Vind, der har været med til at præge kulturen, resultaterne og humoren i Holstebro Håndbold. En spiller, som både har været ungdomstræner, ambassadør og kulturbærer i Holstebro.

Der er endnu ikke nogen melding om hvor Ditte skal hen, men det formodes at være til en udenlandsk klub.

Vi ønsker Ditte alt mulig held og lykke i fremtiden og vil nyde hendes selskab og præstation den sidste del af sæsonen.